Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η υπέρτατη ηλιθιότητα του ληστή!!

Στις 31 Ιουλίου του 2009, γύρω στις 7 το απόγευμα, ο Michael Gregory Thomas και ο Thomas James, 23 και 24 χρονών, μπήκαν σε ένα κατάστημα, τράβηξαν όπλα και απαίτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.
Οι δύο άντρες λήστεψαν το ταμείο, πήραν πορτοφόλια, τσάντες και πιστωτικές κάρτες απο τους πελάτες, στη συνέχεια τους κλείδωσαν όλους στις τουαλέτες και έφυγαν τρέχοντας. Οι δύο συνεργάτες είχαν κρύψει τα πρόσωπά τους. Ο Thomas James, αντίθετα απο τον συνεργάτη του που είχε χρησιμοποιήσει κουκούλα γι αυτόν τον σκοπό, είχε επιλέξει να βάψει το πρόσωπό του με σπρέι. Λίγο αφού είχαν βγει απο το κατάστημα, άρχισε να ζαλίζεται, και τελικά κατέρρευσε. Η αστυνομία τον βρήκε νεκρό, και ο θάνατός του προκλήθηκε απο τις αναθυμιάσεις που ανέπνεε τόση ώρα απο το σπρέι. Μετά απο λίγες μέρες συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής, ο οποίος φυλακίστηκε με κατηγορίες για ένοπλη ληστεία.
Αν σκοπεύετε λοιπόν να κάνετε ληστεία, προτιμήστε την πατροπαράδοτη κουκούλα, ή καλσόν. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν όλοι αυτοί οι ληστές..


πηγή:http://www.stupidity.gr
Twitter Bird Gadget