Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μητροπάνος


Μεγάλη ανησυχία για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα χθες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, με έντονο άλγος στην κοιλιακή χώρα.

Η είδηση, όπως είναι λογικό, λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του, αναστάτωσε τους συναδέλφους του και τους θαυμαστές του. Οι γιατροί μετά τις πρώτες εξετάσεις διέγνωσαν ότι είχε πρόβλημα κοίλης, η οποία έπρεπε να αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα να εισαχθεί άρον-άρον στο χειρουργείο. Παρ’ όλο που επρόκειτο για επέμβαση ρουτίνας, το χρόνιο πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, έχριζε επιπλέον προσοχής.

Στο πλάι του ήταν η σύζυγός του Βένια, ο καλός του Αγγελος που στάθηκε βράχος στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας είπε: «Κοίλη έβγαλε. Είναι μια χαρά. Θα βγει μεθαύριο». Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά για τον σπουδαίο ερμηνευτή, ο οποίος μεθαύριο θα πάρει εξιτήριο και θα πάει στο σπίτι του στον Μαραθώνα για να αναρρώσει.

Λόγω του έκτακτου αυτού συμβάντος αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα εμφάνιση του Δημήτρη Μητροπάνου με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση σε γνωστό κέντρο της Κύπρου.

Πηγή: http://www.espressonews.gr
Twitter Bird Gadget