Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Eχει δώσει τα χέρια με τους Σαουδάραβες ο Τζίγκερ!

 
Συμφώνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες Του ΜΑΓΙΚΟ, η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο fund από την Σαουδική Αραβία έχει ολοκληρωθεί(!) και πλέον το μόνο που απομένει για την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας από τον Τζίγκερ και τους νέους επενδυτές, είναι η ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, η οποία αναμένεται να γίνει εντός δυο εβδομάδων.
 
Όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ Του ΜΑΓΙΚΟ, ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει δώσει τα χέρια με το fund από την Σαουδική Αραβία για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, και όπως χαρακτηριστικά πληροφορηθήκαμε, υπήρχαν και κάποιες άλλες εκκρεμότητες από την πατρίδα των νέων επενδυτών οι οποίες ξεπεράστηκαν, και πλέον, αυτό που περιμένουμε για το… τρικούβερτο γλέντι της αλλαγής μετοχικής σκυτάλης, είναι η περιβόητη ψήφιση της τροπολογίας, για την οποία οι Άραβες έχουν λάβει εγγυήσεις για την ψήφιση της.
 
Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει στον τύπο για τους νέους επενδυτές δεν έχουν ουδέ μια σχέση με τα άτομα τα οποία έχουν ήδη συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Η επίσημη αποκάλυψη των στοιχείων τους (που οι ίδιοι επέλεξαν να κρατηθούν μυστικά) αναμένεται να γίνει την ημέρα που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως την συγκεκριμένη ημέρα αναμένονται πολλές… αποκαλύψεις!
 
Επίσης, όπως διαρρέεται από κύκλους του ιδιοκτήτη της ομάδας, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υπόθεση Αλ Σαούντ. Απλά το θέμα συντηρείτε διότι ο Μπασέμ (εκπρόσωπός του Σουλτάν) επικοινωνεί συνεχώς με τα μέλη του Δ.Σ του τριφυλλιού, ζητώντας επίμονα συνάντηση με τον Τζίγκερ. Κάτι που ο μεγαλομέτοχος δεν έχει σκοπό να κάνει, διότι, πλέον έχει επέλθει συμφωνία με τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.
 
Το ΜΑΓΙΚΟ σας είχε προαναγγέλλει τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην υπόθεση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις, και ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσουμε…
Twitter Bird Gadget