Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η κορυφή περνάει από τον... Αρη!

Ο Ολυμπιακός (έχει δύο ματς περισσότερα) προσπέρασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενείται στο «Βικελίδης» από τον Αρη (19:30). Η ΑΕΚ νωρίς (15:00, NS2) υποδέχεται την Κέρκυρα και ο ΠΑΟΚ (17:15, NS2) πάει στα Γιάννινα!
ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Όταν στην ΑΕΚ μιλούσαν για ένα σερί νικηφόρων αγώνων μετά τα ντέρμπι, ελάχιστοι έδιναν σημασία. Προς το παρόν, ωστόσο, το έχουν κάνει πράξη και κόντρα στα προγνωστικά βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω από τον τρίτο Ολυμπιακό. Η Κέρκυρα έχει χτίσει κι εκείνη το δικό της σερί με τον νέο τεχνικό που ανέλαβε κι έχει να παινεύεται πως την περασμένη σεζόν δεν ηττήθηκε σε κανέναν από τα δύο παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΞΑΝΘΗ

Τα τρία προσεχή παιχνίδια για την Δόξα Δράμας και πιο συγκεκριμένα τα δύο επόμενα θα είναι όλα τα λεφτά για τη νεοφώτιστη ομάδα και το μέλλον της στη Super League. Οι Δραμινοί υποδέχονται κατά σειρά Ξάνθη και ΟΦΗ (σ.σ. την Τετάρτη), πριν παίξουν με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και αν συνεχίσουν χωρίς νίκη, δύσκολα μπορούν να ελπίζουν σε παραμονή. Η δύναμη της έδρας δεν υπάρχει, η Ξάνθη δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και η Δόξα πρέπει να συνέλθει από το δράμα του Φαλήρου για να ελπίζει σε νίκη

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Λεβαδειακός έχει κάνει δυνατό μπάσιμο στο πρωτάθλημα και αυτή τη φορά είχε και χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα για τον αγώνα της Κυριακής, αφού δεν είχε ενδιάμεση υποχρέωση. Ο Πανιώνιος, όμως, πέρα απ’ το γεγονός ότι έρχεται από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, είναι καλύτερος φέτος μακριά από τη Νέα Σμύρνη, παρότι στην έδρα του. Οι κυανέρυθροι, ωστόσο, έχουν εις βάρος τους την παράδοση αφού σε δώδεκα παιχνίδια δεν έχουν κατορθώσει ποτέ να κερδίσουν στην Βοιωτία τον Λεβαδειακό!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ

And what about… Ioannina?? Ο Ευρωπαίος και Εγγλέζος ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ελλάδα, που συνεχίζει φέτος να τον πληγώνει. Ο δικέφαλος του βορρά έχει μία νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, ενώ σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει κατορθώσει να κερδίσει μόνο μια φορά. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα για τον ΠΑΟΚ αν συνυπολογίσουμε ότι ο ΠΑΣ είναι ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του, αλλά και την παράδοση που είναι 7-6-4 σε νίκες, ισοπαλίες και ήττες των γηπεδούχων.
 
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο φινάλε της ημέρας έρχεται το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Άρης, που ακόμα δεν έχει κερδίσει παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που είναι αήττητος εκτός έδρας και γενικότερα στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι έχουν να χάσουν στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη από τον Δεκέμβριο του 2006, ενώ τα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στη συμπρωτεύουσα κρίνονται στο γκολ. Η τελευταία πιο... ευρεία νίκη του τριφυλλιού ήταν στις 4/4/04 όταν επικράτησαν με 2-0 στη Νέα Ευκαρπία.

                                                             ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr  






Twitter Bird Gadget