Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Προβλέψεις!!! Συμβουλή της ημέρας...


ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η διάθεση για επαναπροσέγγιση με κάποιον/α φίλο/η ή συνεργάτη που τα είχες τσουγκρίσει, υπάρχει. Ή μήπως είναι μια ερωτική ιστορία που περισσότερα μπλεξίματα σου δημιουργεί παρά ικανοποίηση για την ώρα; Πάντως αν θες να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα είναι η ώρα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Τις επόμενες η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ – μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις, να αποκαλύψεις με όλους τους πιθανούς (και απίθανους τρόπους) το πώς νιώθεις σε όποιον/α σ’ ενδιαφέρει ή ν’ ανακαλύψεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι/ες είναι σε σχέση, καιρός να λύσετε μια και καλή τα μικροπροβλήματα που έχουν μαζευτεί με μια ειλικρινή κουβέντα που θα καταλήξει… στο κρεβάτι βεβαίως βεβαίως…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, καλείσαι να μαζέψεις όλη τη διαθέσιμη δύναμη/ενέργεια/πυγμή σου και να τις καταθέσεις στη δουλειά σου για τις επόμενες μέρες! Δεν πρέπει να δείξεις ούτε ένα σημάδι κούρασης/κάμψης στους/στις ανωτέρους/ανώτερες σου! Α κι αν ψάχνεις για δουλειά τώρα πρέπει να τρέξεις ακόμη περισσότερο!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, αν θες να συνεχίσεις αυτό το μοτίβο της εσωτερικής συναισθηματικής παράνοιας/εξωτερικής εύθυμης διάθεσης, κάνε το στο πρώτο μισό της ημέρας. Γιατί καθώς θα πλησιάζει το βράδυ θα σου φαίνεται τόσο ανόητο να χαλάς τη διάθεση σου, έτσι από ψυχαναγκασμό και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Στην κόντρα απαντάς με κόντρα. Στην ηρεμία με ηρεμία. Στην ένταση με ένταση. Σήμερα φρόντισε να γίνεις ένας καθρέφτης που αντανακλά και ενισχύει ότι αρνητικό ή θετικό του πετάνε οι γύρω του. Αν μη τι άλλο, μερικοί/ες θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, κι αυτό αρκεί για να γουργουρίζεις από ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όποιος/α λέει πως είναι υπεράνω χρημάτων αυτή την εποχή μάλλον προσπαθεί να πουλήσει τρέλα ή έχει μια επιθυμία να τον/την λιντσάρουν. Ευτυχώς δεν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία. Αυτές τις μέρες, είτε να ανοίξει μια προοπτική να κερδίσεις περισσότερα χρήματα (ένα καινούργιο πρότζεκτ ή μήπως ανοίγει μια υψηλότερης βαθμίδας θέση στην εταιρία σου που θες να χτυπήσεις;), είτε, αν αναζητάς εδώ και καιρό δουλειά, επιτέλους να υπάρξουν εξελίξεις σ’ αυτό το κομμάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή θες να εκφράζεσαι με αυθεντικό τρόπο, να μην συμβιβάζεσαι, να βγάλεις προς τα έξω επιτέλους τα ταλέντα σου! Γι’ αυτό και ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους η τωρινή δουλειά ή η τωρινή ερωτική σου ζωή ν’ αποκτήσουν νόημα. Αν δεν τα καταφέρνεις, αρχίζεις να κοιτάζεις σιγά σιγά παρακάτω…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μην περιμένεις συγκλονιστικά εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένεις ν’ ανοίξουν οι Ουρανοί και να βρέχει τύχη, χρήματα, συναισθήματα ή ευκαιρίες. Όμως μπορείς να περιμένεις τις επόμενες μέρες να ξυπνά ξανά η έμφυτη αισιοδοξία σου και μια διάθεση να πάψεις ν’ ασχολείσαι πια με τα λάθη/πάθη του παρελθόντος. Και το να πάψεις να βασανίζεσαι εσωτερικά είναι το σημαντικότερο όλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Με τη γλώσσα σου να λύνεται από τις όποιες φοβίες σου και την ικανότητα σου να γοητεύεις τους συνομιλητές σου να φτάνει σε νέα ύψη, δεν είναι ανόητο να μην εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκινήσεις συζητήσεις με τον/την προϊστάμενο/η σου ή μερικούς συναδέλφους για τους άμεσους στόχους που πρέπει να τεθούν στην δουλειά σου. Α κι αν ψάχνεις για δουλειά ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να κυνηγήσεις περισσότερες συνεντεύξεις! Θράσος θέλει και όχι ευγένειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, είσαι σε φάση χαλάρωσης και απόλαυσης σήμερα, οπότε πρόσεξε μη πας κόντρα στη φυσική σου ροπή γιατί το σώμα σου θα σε τιμωρήσει! Χαλαρώνουμε τώρα. Χαλαρώνουμε... Εισπνοή. Εκπνοή. Τέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν έψαχνες ένα καλό άνοιγμα για να ρισκάρεις/προσπαθήσεις/τολμήσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε κάποιον/α ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ε ήρθε η ώρα σου! Αυτές τις μέρες δωσ’ του να καταλάβει λέμε!

Πηγή: http://www.stardome.gr
Twitter Bird Gadget