Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Προβλέψεις!!! Η συμβουλή της ημέρας!


Για σήμερα Κυριακή...

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Μέρες σαν τη σημερινή είναι απλά είναι αδύνατο ν’ αποκλείσεις την εισβολή αναμνήσεων μέσα στη ροή των τρεχούμενων σκέψεων. Μερικές απ’ αυτές μοιάζουν με παραδείσια πουλιά που σε βοηθούν να χαμογελάς (αραιά και που) μέσα στον εργασιακό πανζουρλισμό. Άλλες όμως μοιάζουν με άγρια αρπακτικά πτηνά έτοιμα να σε κατασπαράξουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Τώρα γιατί κάποιοι/ες συνάδελφοι σου έχουν την ψευδαίσθηση πως σήμερα είσαι το εύκολο θύμα για να ξεσπάσουν τα νεύρα που κουβαλάνε από το σπίτι τους, είναι άλυτο μυστήριο. Έχεις το ελεύθερο από τον αστρολόγο σου να πράξεις όπως θες μαζί τους…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Τα γρανάζια του εσωτερικού μηχανισμού αυτοπροστασίας και αυτοϋποστήριξης σου λειτουργούν πιο καλοκουρδισμένα από ποτέ. Συνεπώς δεν πα να φωνάζει ο/η προϊστάμενος σου ή να σε κοιτούν με μισό μάτι οι γύρω σου; Ούτε γρατζουνιά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Όλες τις προηγούμενες μέρες ίσως ένιωθες λες και κάποιοι συγγενείς ή φίλοι σ’ είχαν κλείσει σ’ ένα φούρνο και ανέβαζαν τη θερμοκρασία βαθμό το βαθμό με την προσδοκία πως δεν θα διαμαρτυρηθείς ούτε θα ξεσπάσεις. Έπαιξαν κι έχασαν! Σήμερα έχεις τόση οργή μαζεμένη που είτε θα παίρνεις κεφάλια είτε εξαφανίζεσαι και τους αφήνεις να ψάχνουν γι’ άλλο θύμα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Θα ήθελες ίσως να καταπνίξεις τον εσωτερικό σου κόσμο μέρες σαν τη σημερινή. Θα ήθελες να μπορούσες να μεταμορφωθείς σε κάποιον/α που είναι απόλυτα ρεαλιστής/ρεαλίστρια και να νοιαζόσουν μόνο πως θα περνάς εσύ καλά και θα βγάζεις ένα σκασμό λεφτά. Για να μην μπορείς όμως σημαίνει πως για άλλα πράγματα είσαι φτιαγμένος/η. Για να ζεις τη ζωή ίσως κι όχι να την ελέγχεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Πως αλλάζουν οι καιροί, ε; Κάποτε έπαιρνες το ρόλο εκείνου/ης που υποχωρούσε στις διαμάχες, που προσπαθούσε να ικανοποιήσει τα γούστα, τις εντολές και τα τερτίπια των υπολοίπων. Ίσως έπρεπε να συμβεί αυτό για ν’ απολαμβάνεις μέρες σαν την σημερινή την ικανότητα σου να λες «Όχι!» και όσοι/ες είχαν καλομάθει να γκρινιάζουν τώρα σα βυζανιάρικα μωρά. Αυτό λέγεται δικαιοσύνη, non?

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Το κεφάλι σου μοιάζει όλο και περισσότερο μια εγκεφαλική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Έχεις ιδέες, έχεις διάθεση να συνεισφέρεις πρωτοτυπία και φρέσκες απόψεις στη δουλειά σου και έχεις εγκλωβιστεί σε μια ρουτίνα που μοιάζει με κλουβί που όλο και στενεύουν τα κάγκελα του. Ναι για τόσα νεύρα λέμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, σαν ένα όπλο που εκπυρσοκροτεί, έτσι σήμερα κι εσύ σιχαίνεσαι ακόμη και το άκουσμα της λέξης μοναξιά. Αν είσαι σε σχέση τρελαίνεσαι τις ώρες που πρέπει να είστε χώρια. Αν δεν είσαι σε σχέση, ψάξε για φίλους/ες, γνωστούς, παρέες για να νιώσεις ανθρώπινη ζεστασιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Εντάξει το καταλάβαμε ότι αγαπάς την ταχύτητα αυτές τις μέρες και επιθυμείς να έχεις τελειώσει με τις σημερινές σου υποχρεώσεις από προχθές αλλά, ας είμαστε και λίγο λογικοί! Δεν γίνεται ξαφνικά επειδή εσύ την άκουσες κάπως να κινείται πιο γρήγορα όλος ο πλανήτης για χάρη σου. Μάζεψε λίγο τα νεύρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Ε τι να κάνουμε; Το μυαλό σήμερα δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στο φρενήρη ρυθμό της ρουτίνας σου. Μ’ αυτό ως δεδομένο πως θα καταφέρεις να κρύψεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι το γραφείο σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Ίσως νιώσεις μια ένταση που δεν μπορείς να εξηγήσεις ή να ερμηνεύσεις από πού πηγάζει. Υδροχόε, αυτό που σε κάνει έξω φρενών δεν είναι τίποτα περισσότερο από την επικρατούσα κοινωνική κατάσταση, από τα αδιέξοδα που βλέπεις να συσσωρεύονται γύρω σου και τον κόσμο να μην κάνει τίποτα ουσιαστικό για να πολεμήσει. Σήμερα είσαι η ανέκφραστη κοινωνική οργή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ίσως τις τελευταίες μέρες να έχεις την ανάγκη να γκρινιάξεις λίγο περισσότερο, να απαιτείς λίγη περισσότερη εκφραστικότητα και τρυφερότητα από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Και πόσο εκνευριστικό όλοι να σε κρίνουν ή να σου λένε «Φέρσου σαν ενήλικας!». Ο αστρολόγος σου είναι με το μέρος σου, να το ξέρεις.

Πηγή: http://www.stardome.gr
Twitter Bird Gadget