Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Άγριες αποδοκιμασίες στον Ρόμπεν

Στο φιλικό ενόψει του Euro 2012, η Μπάγερν επικράτησε με 3-2 της Εθνικής Ολλανδίας και ο Άριεν Ρόμπεν αποδοκιμάστηκε εντονότατα και κατά την είσοδό του στο παιχνίδι (μπήκε ως αλλαγή), αλλά και όποτε ακουμπούσε τη μπάλα.
Ο λόγος τα δύο πέναλτι που έχασε μέσα σε λίγες ημέρες. Το σημαντικότερο φυσικά αυτό στην παράταση του μεγάλου τελικού κόντρα στην Τσέλσι,  αλλά και το μικρότερης σημασίας πριν από έναν μήνα κόντρα στην Ντόρτμουντ και το οποίο έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην Μπορούσια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Μερικοί οπαδοί της Μπάγερν εκδηλώθηκαν πολύ έντονα κατά του 29χρονου Ολλανδού και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστεί την κατάσταση ο ίδιος ο παίκτης αλλά και η διοίκηση της ομάδας οι οποίοι έδωσαν τα χέρια για νέο τριετές συμβόλαιο πριν από λίγο.
Μαρκ Φαν Μπόμελ: «Είναι ντροπή. Ας κοιτάξουν τι έχει πετύχει ο Ρόμπεν στην καριέρα του. Οδήγησε την Μπάγερν στον τελικό αποκλείοντας τη Ρεάλ και είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Η Μπάγερν θα έπρεπε να είναι πολύ χαρούμενοι που έχουν τέτοιο παίκτη.
Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ: «Η Μπάγερν Μονάχου θα έπρεπε να ντρέπεται. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Είναι ντροπιαστικό».

                                          ΠΗΓΗ: transfernews.gr              ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ       
Twitter Bird Gadget