Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Ρόμπεν

Κάτοικος "Aλιάντς Αρίνα" τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2015 θα είναι ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετή επέκταση της συνεργασίας του με τη Μπάγερν. Διαβάστε τι δήλωσε.

Η καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου του Άριεν Ρόμπεν (σε συνδιασμό με το γεγονός ότι είχε γίνει επέκταση εδώ και καιρό στον Φρανκ Ριμπερί) είχε κάνει αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και τη Γιουβέντους, να ελπίζουν στην αρπαγή του, όμως τελικά οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν.
Ο 28χρονος Ολλανδός ακραίος επιθετικός έβαλε την Πέμπτη (3/5) υπογραφή στην επιμύκυνση του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2015 (το υπάρχον συμβόλαιο έληγε το 2013), γεγονός που σκόρπισε αισιοδοξία και στις δύο πλευρές.

"Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που επεκτείναμε τη συμφωνία μας με τον Ρόμπεν έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του.
Ο Άριεν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Μπάγερν ο οποίος αποτελεί και εγγύηση για τη συνέχιση των επιτυχιών της Μπάγερν και στο μέλλον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Βαυαρών Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.
Από την πλευρά του, ο Ρόμπεν δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Πάντα τόνιζα ότι αισθάνομαι καλά στο Μόναχο και στη Μπάγερν. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι χαρούμενος για την ανανέωση.
Η Μπάγερν είναι σαν οικογένεια για μένα. Τα δύο από τα τρία παιδιά μου γεννήθηκαν στο Μόναχο και η οικογένειά μου αισθάνεται πως εδώ είναι το σπίτι της.
Αλλά και από αθλητική πλευρά η απόφαση που πήρα ήταν σωστή. Έχουμε μία υπέροχη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουμε πολλές επιτυχίες στα επόμενα χρόνια".
Υπενθυμίζεται πως ο Ρόμπεν μετακόμισε στη Μπάγερν το 2009 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το φινάλε της φετινής σεζόν τον βρίσκει να διεκδικεί με τη φανέλα των Βαυαρών το Κύπελλο Γερμανίας (τελικός με Ντόρτμουντ) και το Τσάμπιονς Λιγκ (τελικός με Τσέλσι).

                                 ΠΗΓΗ: www.sport24.gr                        ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ    

Twitter Bird Gadget