ΥΛΙΚΑ
1 κιλο αθερινα
2 μετρια κρεμμυδια
Αλευρι
Αλατι
Λαδι για το τηγανι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε
και την αφηνουμε στο σουρωτο να φυγουν τα ζουμια της.Στη συνεχεια καθαριζουμε
και κοβουμε τα κρεμμυδια μας,σε χοντρες φετες.Εχουμε βαλει το λαδι να ζεσταθει και ριχνουμε
σε απορροφητικο χαρτι.Αλευρωνουμε την αθερινα μας και την τηγανιζουμε.Την
βαζουμε σε μια πιατελα και απο πανω ριχνουμε τα κρεμμυδια.Τα ανακατευουμε με προσοχη να πανε παντου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ιδιο μπορειτε να το κανετε με γαυρο η'μαριδακι.Ειναι νοστιμοτατο