Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πρέμιερ Λιγκ: Τα αποτελέσματα

Η Τότεναμ αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για ένα περίπου ημίχρονο κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από την Άστον Βίλα για την 37η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σισέ χάρισε σπουδαία νίκη στην ΚΠΡ, με 1-0 απέναντι στη Στόουκ, ενώ η Μπόλτον «αυτοκτόνησε» με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ (2-2). Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Γουλβς και Έβερτον, η Φούλαμ επιβλήθηκε 2-1 της Σάντερλαντ.
Άστον Βίλα – Τότεναμ 1-1
Αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου ένα ημίχρονο, καθώς αποβλήθηκε ο Ρόουζ στο 49΄, και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τότεναμ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο «Βίλα Παρκ» με αντίπαλο την Άστον Βίλα.
Οι «χωριάτες» προηγήθηκαν με τον Κλαρκ στο 35΄, στη συνέχεια ο Ρόουζ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αλλά τα «σπιρούνια» δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο 61΄. Έτσι, μετά την ήττα της Νιουκάστλ από τη Μάντσετσερ Σίτι βρίσκονται μόνα τους στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά έχασαν την ευκαιρία να «προσπεράσουν» την Άρσεναλ. Από την άλλη, η Βίλα πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία, μετά την ισοπαλία της Μπόλτον.
Σκόρερ: 35΄ Κλαρκ – 61΄ πεν. Αντεμπαγιόρ
Κόκκινη: 49΄ Ρόουζ
Βίλα: Γκίβεν, Χάτον (53΄ Κόλινς), Κουέγιαρ, Νταν, Γουόρνοκ, Λιτσάι, Χερντ, Κλαρκ, Ενζόγκμπια, Άιρλαντ, Χέσκεϊ (52΄ Βέιμαν, 70΄ Ντελαφουένσο).
Τότεναμ: Φρίντελ, Ντόσον, Γκαλάς, Καμπούλ, Ρόουζ, Λένον, Σάντρο, Μόντριτς, Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ (89΄ Πάρκερ), Αντεμπαγιόρ

Γουλβς – Έβερτον 0-0
Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Γουλβς και Έβερτον στο «Μολινό». Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.
Γουλβς: Ντε Βρις, Ζούμπαρ, Μπέρα (54΄ Ελοκόμπι), Στίρμαν, Γουάρντ, Κάιτλι (71΄ Φόρντε), Χένρι, Έντουαρντς, Χαντ, Φλέτσερ (60΄ Έβανς-Μπλέικ), Ντόιλ
Έβερτον: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Χάιτινχα, Ντεστέν, Όσμαν, Φελαϊνί, ΜακΦάντεν (58΄ Στακουαλούρσι), Πίεναρ, Κέιχιλ (68΄ Γκεγιέ), Γέλαβιτς
ΚΠΡ – Στόουκ 1-0
Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η ΚΠΡ, η οποία επικράτησε 1-0 της Στόουκ στο «Λόφτους Ρόουντ». Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 50΄, στο 89ο λεπτό.
Σκόρερ: 89΄ Σισέ
ΚΠΡ: Κένι, Ταϊβό, Φέρντιναντ, Ονουόχα, Χιλ, Μπάρτον, Τααράμπ, Μπουζάκι (50΄ Σισέ), Ντέρι (81΄ Ράιτ-Φίλιπς), Ζαμόρα (81΄ Μποθρόιντ), ΜακΚί
Στόουκ: Σόρενσεν, Χουτ, Άπσον, Σόουκρος, Ντέλαπ, Γουίλαν, Γουίλσον (46΄ Σότον), Κράουτς, Φούλερ (79΄ Γουάιτχεντ), Γουόλτερς, Ζερόμ (79΄ Τζόουνς)

Μπόλτον – Γουέστ Μπρομ 2-2
«Αυτοκτόνησε» η Μπόλτον, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη θεωρητικά αδιάφορη Γουέστ Μπρομ στο «Ρίμποκ» και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Όουεν Κόιλ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετρόφ στο 24΄, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με αυτογκόλ του Τζόουνς στο 72΄. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς η Γουέστ Μπρομ μείωσε στο 75΄ με τον Μπραντ και στο 90΄ ο Μόρισον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 24΄ πεν. Πετρόφ, 72΄ αυτ. Τζόουνς – 75΄ Μπραντ, 90΄ Μόρισον
Μπόλτον: Μπογκντάν, Ρίκετς, Μπογιατά, Γουίτερ (46΄ Νάιτ), Ριμ, Ινγκλς, Πετρόφ (82΄ Γιονγκ Λι), Μ. Ντέιβις, Ρέο-Κόκερ, Κ. Ντέιβις, Ενγκόγκ (68΄ Κλάζνιτς)
Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Άντριους (74΄ Μόρισον), Μπραντ, Ντόρανς (81΄ Κοξ), Μουλούμπου (78΄ Σχάρνερ), Λονγκ, Φόρτουν
Φούλαμ – Σάντερλαντ 2-1
Η Φούλαμ επικράτησε 2-1 της Σάντερλαντ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντέμπσεϊ στο 12΄, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την Μπάρντσλεϊ στο 34΄, ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Ντέμπσεϊ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 12΄, 35΄ Ντέμπσεϊ – 34΄ Μπάρντσλεϊ
Φούλαμ: Σβάρτσερ, Κέλι, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Χιούζ, Μέρφι (85΄ Μπάιρντ), Νταφ, Ντιαρά, Ντέμπσεϊ, Πογκρέμπνιακ (81΄ Φρέι), Ντεμπελέ
Σάντερλαντ: Μινολέ, Μπάρντσλεϊ, Τέρνερ, Κιλγκαλόν (71΄ Κάμπελ), Ο’Σέι, Κάτερμολ, Γκάρντνερ, Κόλμπακ, ΜακΚλίν, Σεσενιόν, Βον Ντονγκ Ζι (60΄ Μπέντνερ)

ΠΗΓΗ:www.premierleague.gr        ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ   


Twitter Bird Gadget